Middagstips
Unn deg en god middag
Ikke lettvint, men veldig godt.
Det er ikke alltid det passer med lettvint mat. Jeg tenker ofte at det for mye mas om at det skal ta så kort tid å lage maten.
Så i dag slår jeg et slag for at du setter av litt (men, ikke mye) ekstra tid.
Les også: Den perfekte vaffeloppskriften
Les også: Tomatsausen blir best slik
Jeg utfordrer deg til å lage tre ting! Tar du den?
Alle tre er enkle, men dette er ikke noe "one-pot-wonder" hvor alt havner i samme gryte.
1. Det første er simpelthen å skjære purren i strimler. Så koker du den mør i godt saltet vann. Og så ruller du strimlene inn i spekeskinke. Nå er de klarer for å gratineres i ovnen.
2. Lag den supre hvitløkssausen ved å steke hele fedd gylne i en stekepanne. Så hakker du dem og blander med rømme og majones.
3. Poteter: Kok poteter møre (gjerne med skallet på). Del dem i to. Stek dem gylne i olje og krydre godt med salt og rosmarin (tørket).
Les også: Denne yoghurten er best i test
Les også: Denne barnematen er best i test
Der har du dagens utfordring. Takler du den er premien et deilig måtid. Og så ble ikke dagen så verst allikevel.
Her finner du 4.000 oppskrifter du kan kose deg med!
Denne saken ble første gang publisert 17/11 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.