Oppskrifter på kremet pasta
Kremet pasta til middag
Her er tre raske middager med kremet pasta!
Hemmeligheten bak pastaens suksess her i landet er antakelig fordi det går raskt å lage og er enkel å variere. En pastasaus består som regel bare av 4-5 ingredienser - og vips så er middagen på bordet.
Pastaen er med andre ord skreddersydd både for late folk, folk som dårlig tid, folk som liker god mat, folk som ikke er så nøye på hva de spiser, folk som har nye felger, fugler, hytte, campingvogn, skjørt, skjorter og akvarium, Porsche eller Lada. Var det alle?
Ja, omtrent. Pastaen kjenner nemlig ingen kulturelle eller økonomiske grenser. Og alle liker det. Hvorfor liker alle pasta? Fordi det er ikke er pastaen som avgjør, men sausen.
Jeg liker godt pastaretter som er kremet. Jeg har samlet sammen tre retter som jeg håper vil falle i smak. Den første (min all-time favoritt) er kremet pasta med røykelaks. Den kommer høyt på topp-ti-lista over retter som kombinerer lavt tidsforbruk med høy kvalitet.
Den andre er en sunn og morsom variant med brokkoli og blåmuggost. Brokkoli synes jeg er vrient å kombinere med andre smaker, men blåmuggost er suverent sammen med den grønnsaken som George Bush nektet å spise da han ble president.
Den siste er perfekt for sesongen. Den inneholder nemlig masse kantareller. Det er ingenting i veien for å bruke andre sopper også.
Her er oppskriftene!
Denne saken ble første gang publisert 19/08 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.