Oppskrift på middag
Tre kjappe hverdagsmiddager
Oppskrifter: En med pasta, en som går dobbelst så raskt som pasta og en med kyllingfilet.
- Kan du lage ertesuppe av grønne erter?
- Eh, ja...?
- Og kanskje litt kraft?
- Ja...
- Blir det bedre med fløte?
- Jada.
- Skal jeg drysse på litt parmesan?
- God ide.
- Jeg har litt bacon. Skal jeg steke det?
- Ja.
Forslag 1: Oppskrift på ertesuppe
Denne samtalen begynte etter at et bilde av erter dukket opp sånn helt uten videre. Og akkurat sånn ertesuppen kan en ertesuppe komme på middagsbordet. Helt uten videre.
Du trenger bare en pose med frosne erter og en stavmikser.
Siden erter blir så fort dårlige, og holder seg så godt frosne, er det er en av de få ingrediensene som alle kan akseptere.
Forslag 2: Kyllingfilet
Kyllingfiletene blir stadig mer populære som middagsmat. Jeg har valgt ut en morsom pastarett med kyllingfilet og saus med blåmuggost. Og valnøtter.
Les også. Ti raske retter
Les også: Lag perfekte brownies
Forslag 3: Dobbelt så raskt som pasta
Couscous er løsningen på tidsklemma. Det går nemlig dobbelt så raskt som pasta.
Prinsippet er enkelt: dobbelt så mye væske som couscous. Smak til med de krydderne du liker best, litt olje og helst litt sitron eller lime. Herfra og ut er det enkelt:bland i alt du vil ha av grønnsaker og kjøtt eller fisk.
Her er oppskriftene!
Denne saken ble første gang publisert 20/04 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.