Hjemmelaget godteri
Slik lager du påskegodt
Ingenting smaker så godt som hjemmelaget godteri.
Jeg kan ikke huske sist jeg kom til hytta uten at jeg stiller med følgende "hjemmelagede" godteblanding: Rosiner, peanøtter og non-stop. En pose av hver.
Det forundrer meg at ikke godtefabrikantene har funnet det ut selv. Dette er en vinner.
Les også: Slik lager du perfekt lammestek
BLANDING 1
Jeg har to godteriblandinger til på lager. Den enkleste er en blanding av tørket mango og brente mandler. Jeg pleier å skive opp mangoen litt - men det er også alt. Sjekk bildet:
BLANDING 2
BLANDING 3
Den siste blandingen består av de små påskeeggene med sjokoladetrekk du får kjøpt, valnøtter og en blanding av tørket frukt. Eggene pleier jeg å dele i to - og ellers krever ikke denne noe av deg. Ingenting.
Denne saken ble første gang publisert 05/04 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.