Pizza
Norges beste pizza
– Hemmeligheten er deigen, sier pizza-eksperten, og viser deg triksene.
Det var en tydelig stolt pizzabaker Klikk Mat møtte på Esmeralda i Tønsberg. Og stolt har han all grunn til å være.
På matmessen Smak09 på Lillestrøm vant nemlig Ako Mohammed prisen for den beste italienske pizzaen i Norge.
- Kan du gi oss hemmeligheten på pizzaen din?
- Jeg tror hemmeligheten er å ha en fantastisk deig, i tillegg må du ha en god teknikk med fingrene, sier han.
Noe utover det er han ikke villig til å røpe. Men vi fikk han til å lage pizzaen til oss, så kan vi i alle fall plukke opp et par tips på teknikken.
Se videoen over og plukk opp tipsene!
Les også:
Oppskrift på pizza med tynn bunn
Helgemenyen: Bent Stiansens sparefest
Lyst til å reise til Italia og spise pizza og drikke rødvin? La deg inspirere av Klikk Reise.
Denne saken ble første gang publisert 13/02 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.