Hva tjener kokkene?
Disse kokkene tjener fett
Hellstrøm ble banket av verdensmesteren i Fancy Cocktail.
Vi gjorde et kjapt sveip over de mest kjente kokkene og matmenneskene her i landet. De fleste tjener mer enn nok til salt i maten. Øverst på lista troner Roar Hildonen. Han kan smykke seg med tittelen "verdensmester i Fancy Cocktail i Østerrike fra1993, men har siden jobbet i restaurantbransjen i Trondheim.
Eyvind Hellstrøm kommer på tredjeplass. I bunnen av denne lista finner vi Frode Aga som ikke kom over Kr 50. 000 i fjor. Da er det godt å vite at han har mange venner som lager god mat.
Roar Hildonen |
1.255.592 |
Odd Ivar Solvold |
982.158 |
Eyvind Hellstrøm |
798.598 |
Toralf Kristian Bølgen |
756.106 |
Arne Olav Brimi |
754.757 |
Wenche Andersen Øen |
749.351 |
Charles Tjessem |
602.652 |
Trond Moi |
559.829 |
Lars Øystein Barmen |
535.151 |
Andreas Viestad |
433.571 |
Bent Stiansen |
522.556 |
Lise Kathrin Tatjana Finckenhagen |
313.787 |
Sonja Lee |
238.777 |
Geir Skeie |
218.395 |
Frode Aga |
46.660 |
Fem av disse har formue. Brimi er på toppen med hele åtte millioner på bok.
Arne Olav Brimi |
8.188.873 |
Odd Ivar Solvold |
7.451.951 |
Bent Stiansen |
2.982.887 |
Roar Hildonen |
1.282.427 |
Lars Øystein Barmen |
456.133 |
Artikkelforfatterens egne skattedata 2007
Skattbar inntekt: 353. 483
Utjevnet skatt: 149. 006
--------------------------------
Denne saken ble første gang publisert 15/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.