DAGENS MIDDAGSTIPS
Grove fiskekaker
Bruk gjerne oppskriften som utgangspunkt, og varier med hvitløk, friske urter og krydder etter smak.
Ingredienser:
400 g seifilet
ca. ½ ts salt
1 ss potetmel
1 dl melk
¼ ts malt hvit pepper
2 ss finsnittet purre
2 ss finhakket løk
1 stk. egg
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.
Form til fine kaker og stek dem pent brune.
Server med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød/på en brødskive sammen med salat og eventuelt litt remulade.
Oppskriften er hentet fra egg.no
Denne saken ble første gang publisert 08/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.