DAGENS MIDDAGSTIPS

Grove fiskekaker

Bruk gjerne oppskriften som utgangspunkt, og varier med hvitløk, friske urter og krydder etter smak.

MIDDAGSTIPS: Grove fiskekaker med poteter og råkost.
MIDDAGSTIPS: Grove fiskekaker med poteter og råkost. Foto: Foto: Lisa Westgaard/egg.no
Sist oppdatert

Ingredienser:

400 g seifilet

ca. ½ ts salt

1 ss potetmel

1 dl melk

¼ ts malt hvit pepper

2 ss finsnittet purre

2 ss finhakket løk

1 stk. egg

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt.

Form til fine kaker og stek dem pent brune.

Server med revne gulrøtter og kokte poteter - eller legg en fiskekake i et burgerbrød/på en brødskive sammen med salat og eventuelt litt remulade.

Oppskriften er hentet fra egg.no

Denne saken ble første gang publisert 08/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også