DAGENS MIDDAG:
Kebab med pitabrød
Du trenger ikke på på byen for å spise kebab. Hjemmelaget er best!
Fremgangsmåte:
Rør sammen kjøttdeig, salt og krydder. Form deigen til 4 pølser. Stikk gjerne en grillpinne av tre på langs inn i hver pølse. Brun dem i varm panne, og etterstek 3-4 minutter på svakere varme. I mellomtiden varmer du pitabrødene og skjærer løk i skiver. Legg kebaben i pitabrødet sammen med salat, løkringer og tzatziki.
Ingredienser:
(2 personer)
250 g kjøttdeig
0,50 ts salt
2 ts paprikapulver
0,50 ts malt kanel
1 ts garam masala
2 ss smør/olje
4 stk pitabrød
4 stk salatblader
0,50 stk løk
4 ss tzatziki eller yoghurt
Oppskriften er hentet fra matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 06/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.