Kremet og godt
Pasta med kylling
Hvorfor ikke lage en pastarett med kylling og litt chili?
Pasta med kylling i kremet chilisaus
(4 porsjoner)
Ingredienser:
600 g strimlet kyllingkjøtt, eller en filét per porsjon
2 stk løk
2 fd hvitløk
3 ss olivenolje
1,50 stk paprika
0,50 stk rød chili (kan sløyfes)
1 ss chilisaus
2 dl crème fraîche, ev litt melk hvis sausen blir for tykk
Pasta
Salt
Pepper
Fremgangsmåte:
1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
2. Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank.
3. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og evt. fin hakket chili.
4. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge.
5. Tilsett chilisaus og crème fraiche, kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min.
6. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk.
7. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat.
Velbekomme!
Denne saken ble første gang publisert 12/08 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.