Jordbær oppskrifter
Jordbærfest!
Da er det bare å sette i gang å spise - mye! Prøv jordbær- og appelsinsalat med basilikum for eksempel!
Det finnes knapt noen annen råvare det er mer blest om i Norge enn våre egne jordbær. Og det er ikke rart overhode, for makan til god smak skal du lete lenge etter.
Kvaliteten på norske jordbær kan vi faktisk takke det kjølige klimaet for. Jordbærene vokser saktere enn andre steder, noe som gjør at smaken blir mer kompleks, både friskere og søtere.
Jordbær med fløte - helt enkelt og aldeles nydelig. Men det smaker også med litt variasjon når tilgangen på søtingene er så god som den er nå.
Kos deg!
Jordbærcarpaccio med mynteparfait
Jordbær- og appelsinsalat med basilikum
Mandel- og sitronkake med jordbær
Jordbærconsommé med sprø sjokolade- og kokosstenger
Jordbær- og stangsellerisalat med ostekrem
Denne saken ble første gang publisert 27/06 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.