Laks med bønner og potetsalat
Hva skal du ha til middag i dag? Laks er alltid god hverdagsmat, prøv denne med potetsalat og grønne bønner.
Du trenger:
5 g olje til steking/baking
145 g laksefilet
100 g poteter, kokte
150 g grønne bønner (ferske)
100 g rødløk
5 g olivenolje
2 tsk balsamicoeddik
brønnkarse, rå
salt & pepper
Slik gjør du:
Varm oljen i pannen og stek laksen på begge sider, til den er gylden og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Kok potetene møre og forvell de grønne bønnene. Skjær potetene i skiver og bønnene i mindre stykker. Bland dem sammen i en skål.
Tilsett finhakket rødløk, olivenolje, balsamicoeddik og litt brønnkarse. Ha potetsalaten på en tallerken sammen med laksen og pynt med litt brønnkarse.
Næringsinnhold:
Protein: 39,6 g (28%)
Karbohydrat: 44,4 g (29%)
Fett: 27,3 g (43%)
Fiber: 7,8 g
Kcal: 566
God middag!
Denne saken ble første gang publisert 12/05 2014, og sist oppdatert 30/04 2017.