Test av påskegodt

Anthon Berg Marsipanägg

Bare 14 % mandler påvirker mulighetene til å bikke over midten i testen.

TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 25 gule og lilla poser med påskesnadder.
TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 25 gule og lilla poser med påskesnadder. Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Først publisert Sist oppdatert

Anthon Berg Marsipanägg

Danske marsipanegg med mørk sjokolade og sukkerdragé.

Ikke så mye mandler i disse marsipaneggene, og nokså midt på treet når det gjelder næringsstoff.

Sju tilsetningsstoffer er i overkant av hva vi liker.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 2075

Energi, kcal: 495

Protein, g: 8

Karbohydrater, g: 58

Fett, g: 24

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: sukker, mandler 14 %, kakaomasse

Antall tilsetningsstoffer: 7

Vekt, g: 124

Pris, kr: 42,50

Kr/100 g: 34,27