Mia Gundersen droppet melk og brød
Fikk nytt liv med nytt kosthold
– Jeg fikk et nytt liv etter at jeg kuttet ut melk og brød, sier Mia Gundersen.
Ni måneder etter at «All of Mia» ble tatt av plakaten i fjor var den folkekjære artisten sykmeldt. Mange trodde nok at 48-åringen hadde «møtt veggen» etter showfloppen, men årsaken var av mer kroppslig karakter enn som så.
Fryktelig dårlig
- Jeg var fryktelig dårlig, sier Mia til Se og Hør.
- Kroppen var totalt ute av kontroll. Jeg var utslitt selv om jeg burde vært uthvilt, og jeg slet med dårlig hukommelse og allergiske reaksjoner. Det var veldig vanskelig for meg å leve et skikkelig liv, sier hun.
Droppet sikringskost
Bernt Rognlien ved Balderklinikken i Oslo fastslo at Mia ikke tålte gluten- og melkeprodukter.
Redningen for Mia ble å kutte ut «den norske sikringskosten»: Melk og brød.
- Det ble en helt ny start for meg, sier Mia, som umiddelbart endret kostholdet.
Danset seg slank
- Kroppen kom seg fort, og da jeg begynte å trene til «Skal vi Danse», fikk helsa virkelig et løft, sier hun til bladet.
Men selv om hun ser ut som en million dollar og føler seg mye bedre enn tidligere, er det en lang prosess på få kroppen på rett kjøl.
- Selv om det føles bra nå, er jeg fremdeles ikke i mål, sier Mia, som lover at hun har tenkt til å fortsette å stå på scenen i mange år til.
Les også: Her rakner det for stjernen
Denne saken ble første gang publisert 12/01 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.